Založ si blog

VIVA LA REPUBLICA BANANA

Bol by v tom čert (alebo treťosektorák) aby v dnešný deň sme sa od p. Biháriovej a Gallovej-Kriglerovej nedozvedeli, akí sme my, „nerómovia“ extrémisti. Si neviem predstaviť, akého titulu by sme sa dočkali, keby sme sa zachovali ako obyvatelia Marseille a vyhnali osadníkov z územia našich miest a obcí. Veď tie dve by po dvoch dňoch vyliezali aj z rybej konzervy v snahe dostať so seba „spravodlivé“ rozhorčenie. Obyvatelia Marseille jednoducho chcú žiť v čistom a bezpečnom prostredí a nechovať na svojich prsiach hada, ktorý sa nejakým spôsobom nepodieľa na platení mestských daní či kontribuovaní komunite iným spôsobom.

Prečo to nie je u nás možné?

Je viacero dôvodov. A potom je tu strach. Strach z označenia „rasista“, „extrémista“, „radikál“, „xenofób“ a mnoho ďalších. Občiansky odpor proti systému nekonečného chovania a dochovavania priživníkov je už  v zárodku potlačovaný hrozbami inštitúciami a osobami, ktoré naopak by mali slušných občanov chrániť. K týmto osobám, ktoré sa totálne sprotivili proti svojmu poslaniu patrí aj fungel nový prezident policajného zboru Gašpar. Po jeho predvčerajšom verejnom zastrašovaní tých, ktorým záleží na dodržiavaní zákonov všetkými obyvateľmi nášho Bananistanu, by tento pán mal okamžite zložiť funkciu.

Bez overenia faktov, prebral klamlivú správu z médii a tvrdil, že pozemky patriace Mariánovi Kotlebovi sú vedené ako Zastavané plochy a nádvoria a on nemá právo tam upratovať. Keby povedal iba toto a potom už nič, aj to by malo stačiť na jeho odstúpenie.

 

Čo z toho celého plynie?

1.) Polícia pod jeho vedením radšej bude tolerovať dlhoročné porušovanie zákonov ako snahu uviesť veci do právneho stavu.

2.) Demokracia na Slovensku je iba mýtus, kedže človeku bráni štátna moc vstúpiť na jeho pozemok

3.) Aj naďalej budeme z našich daní živiť rôzne Biháriové a Gállové ktoré okrem prázdneho tlachania hubou nerobia nič pre vyriešenie problémov medzi väčšinovým obyvateľstvom a príslušníkmi neprispôsobivých Cigánov. Mimochodom, kde v riti zalezené ste dámy trčali, keď pomoc potreboval Oskar Dobrovodský??? Či nemá tento pán a jeho otec správny odtieň pleti???

 

Možné riešenia:

Dosť bolo solidarity s ľuďmi, ktorí nechcú pracovať, nemajú základné pracovné a hygienické návyky a v tomto duchu vychovávajú aj svoje deti. Náš sociálny systém stojí a padá na financiách v ňom vložených. Ľudia, ktorí si povaľačstvo vybrali ako spôsob života by nemali mať žiadne právo čerpať z tohto systému. Vôbec nie je našou povinnosťou takýchto ľudí živiť!!!

Zákonné zabránenie počatia detí do nevyhovujúceho životného prostredia alebo do prostredia ohrozujúceho život a vývin dieťaťa.

Je až tak vážne porušenie ľudských práv obmedziť právo na materstvo ako priviesť dieťa na svet do takého prostredia a nechať ho trpieť?

Ak je odpoveď áno, tak je potom s ľudskými právami niečo zlé.

Okamžité odobranie detí osobe, ktorá ich priviedla na svet ( to sa ani matkou nedá nazvať) a zveriť ich do opatery základne zabezpečeným rodinám. Tieto rodiny by mali byť daňovo zvýhodnené.

Ak by sa tieto opatrenia prijali, za 20 rokov by na Slovensku neexistovala ani jedna osada a mohli by sme povedať, že tu máme nie pár „slušných“ cigánov ale generáciu mladých, vzdelaných a prispôsobivých  občanov tejto minority s vypestovanými všeobecnými základmi pre plnohodnotný život v našej spoločnosti. Chce to len počúvať zdravý rozum a nie pseudodemokratov a filozofov typu Biháriová a Gallová, ktoré okrem mlátenia prázdnej slamy, kydaniu na slušných ľudí ešte nič dobré pre zmienenú „zatiaľ minoritu nespravili….

 

O kríze sa toho popísalo už veľa ALE. ..

16.11.2012

….Predsa len mi na nej niečo nesedí. Samozrejme, je to len moja domnienka a vôbec nemusí byť správna. Prečítajte, zhodnotte, pridajte svoj názor. Pri surfovaní po včerajších spravodajských portáloch som narazil na dve zaujímavé správy, ktoré po zhodnotení viedli k vysloveniu môjho názoru. O čo teda ide? Európska Únia včera odklepla záchranný balík vo výške 5 [...]

Tento blog nieje o Kažimírovi

09.10.2012

Náš financminister perlil tohto týždňa viackrát a logika sledu udalostí potvrdila, že na konci musí prísť kardinálna chu…….na. Začalo to vyhlásením, že strana SaS žije myšlienkovo v minulom storočí, keďže nesúhlasí s prevratnou a novátorskou myšlienkou socialistickej európy a to splácania dlhov vytváraním ďalšieho dlhu. No a skončilo to známym [...]

BIS – vrchol menového pyramídového systému

25.06.2012

Asi pred necelými dvoma týždňami som na zahraničných spravodajských serveroch zachytil informáciu, že americké banky sa opäť s púšťajú do rizikových obchodov. Bežný človek si povie, veď keď majú vo vedení šikovných manažérov, môžu si to dovoliť..Ale majú? Odpoveď je áno, majú..Ale ich „šikovnosť“ spočíva v niečom inom. Svojím dlhoročným [...]

pellegrini, vila na slavíne

Prezidentské bývanie sa hľadá desaťročia, Pellegrini dedí veľký hriech svojich predchodcov. Čo hovorí úrad a analytik?

29.04.2024 06:00

Bezpečnostný analytik aj Úrad na ochranu ústavných činiteľov uviedli, že vlastné bývanie je potrebné aj kvôli incidentom. Je otázne, či sa budúci prezident Peter Pellegrini bude touto dilemou zaoberať.

Ukrajina, Bohdana

Expert z Ukrajiny: Rozhodujeme sa, či zachránime mestá alebo vojakov

29.04.2024 06:00

Myšlienka predčasných rokovaní o mieri na Ukrajine nie je veľmi populárna, hoci stále viac ľudí v politickom vedení štátu aj vo verejnosti nad ňou uvažuje.

Dušan Lehotský, učiteľ, tréner atletiky

Vychoval viacerých majstrov ČSSR v atletike: Na školských pretekoch som len čumel. Keď to takto pôjde ďalej, v tridsiatke budú o barlách

29.04.2024 00:00

Dušan Lehotský v Levoči učil telocvik a viedol mladých športovcov 44 rokov.

Peniaze, euro, kufrík

Rakúski colníci našli na letisku vo Viedni v batožine 700-tisíc eur

28.04.2024 21:39

Rakúski colníci objavili 700 000 eur v hotovosti v batožine na letisku vo Viedni, ktorá patrila dvom bratrancom cestujúcim do Istanbulu.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 10
Celková čítanosť: 20477x
Priemerná čítanosť článkov: 2048x

Autor blogu

Kategórie